Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostalem bana na pewnym serverze bo zabilem admina NIE GRALEM NA HAKACH(zlozylem skarge na forum servera ale nic to nie dalo) chce grac dalej an tym serwerze ale zmiana IP i zmiana nicka nic nie pomoglo (nie posiadam steam-a) i wydaje mi sie ze dostalem bana na config i to jest pytnie JAK USUNAC BANA NA CONFIG, kolega mi cos mowil ze trzeba jakas linijke usnac w config w folderze z gra, opiszcie mi krok po kroku

Z gory thx

Opublikowano (edytowane)

Nie można dostać bana na config. Jest jedynie na IP. Jeśli Ci dali bana na neo czyli nawet przy re-connect twoje IP będzie dalej zbanowane. Nic nie poradzisz.

Napisz odwołanie na forum i staraj się o un-bana.

Edytowane przez _Cezary
Opublikowano

Jest plugin, który umożliwia adminom banowanie na cfg. Kolejny twój bezsensowny tekst.

Spróbuj usunąć config, możliwe że coś to da. Pewny w stu procentach nie jestem.

Porozmawiaj na spokojnie z head adminem, a może da Ci tego unbana. SS'ów Ci nie zrobili?

g0Tef.jpg

Opublikowano

gadalem z adminem prosilem itp nie odbanuje bo jest tam zasada ze admin ma zawsze racje, ss-ow nie zrobil najwyzej sciagne nowego cs-a (szkoda bo tego sam stworzylem, zmienilem prawie wszystko )

Opublikowano

Nie doubluj postów. Jest coś takiego jak opcja "edytuj" po prawej stronie posta. Używaj jej

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg